Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    članovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
Forum »    MUZIKA » Sve o muzici.. » ESTRADNE NOVOSTI (Novosti sa ex-yu estrade)
ESTRADNE NOVOSTI
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:45 | Poruka broj: # 241

Poruka: 735
Status:

Sandra Afrika zida i prodaje stanove

Pjevačica Sandra Afrika je prije nekoliko mjeseci počela sa menadžerom da gradi zgradu u Šapcu, a sada je otkrila da je izgradnja pri kraju.

Pjevačica Sandra Afrika je pokrenula novi biznis – izgradnju i prodaju stanova!

Ona je s menadžerom nedavno kupila plac u Šapcu na kojem je sada nikla zgrada, koja će uskoro dobiti i svoje prve stanare!

“Posao sa nekretninama nam ide divno, to je nešto čime se sada bavim u koroni. Sandra Afrika postala biznismenka, ma prava sam gospođa (smijeh). Šalu na stranu, sve nam ide super, zgrada je pri kraju i sad krećemo sa prodajom. To je zgrada u Šapcu, a nadam se da ćemo širiti posao dalje, ko zna gdje ćemo završiti”, rekla je pjevačica.

Sandra se nedavno dotakla i činjenice da i dalje nema dečka i rekla kakvog muškarca priželjkuje pored sebe:

” Prije svega mora da bude dobar čovjek i da ima divnu dušu, sve ostalo je nebitno. Takođe, moj muškarac mora da ima veliko poštovanje prema ženama Teško mi je da nađem nekoga dečka koji kapira kako funkcioniše moj posao. Ne može svaki muškarac da se nosi sa ovim biznisom. Nadam se da će naići neki koji će moju slavu podnijeti lako na svojim leđima”.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:46 | Poruka broj: # 242

Poruka: 735
Status:

Bebi Dol je bila u burnoj romansi sa pjevačem za kojim mnoge žene uzdišu!

Bebi Dol bila je velika zvijezda bivše Jugoslavije, a svojom harizmom osvojila je i poznatog pjevača. O njihovoj ljubavi svi su pričali.

Osamdesetih godina Bebi Dol bila je na vrhuncu popularnosti, tada je i privukla pažnju takođe veoma popularnog pjevača Masima Savića.

Odmah su kliknuli i imali strastvenu i burnu ljubav o kojoj su svi pričali. Ipak, odjednom se sve raspršilo.

Iako ne govori često o svom privatnom životu, jednom prilikom Bebi Dol progovorila je o razlogu raskida:

– Nismo mogli da se dogovorimo gdje ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu – otkrila je pjevačica svojevremeno.

Masimo je takođe pričao o ovoj vezi i istakao da su samo odjednom prekinuli komunikaciju i svako je nastavio svojim putem.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:47 | Poruka broj: # 243

Poruka: 735
Status:

JELENA ROZGA: “DOBILA SAM DIJAGNOZU, SVAKO JUTRO PIJEM LIJEKOVE”

Jelena Rozga, pjevačica, u intimnom razgovoru govorila je o svojim zdravstvenim problemima i o stresu s kojim se susreće tokom karijere.

– Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina mi je bila i te kako naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti – ispričala je Rozga.

Probleme sa srcem, otkrila je nakon jednog iznenadnog napada koji je sve promijenio.

– Najvažnije je da se što manje uzrujavam i to ne samo zbog srca, nego i štitne. Nakon te epizode u januaru 2018. nisam imala većih problema. Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osjećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pjevati i plesati sa svojom publikom – rekla je pjevačica.

Ona je posljednje tri godine na terapiji beta blokatora zbog srca, a već godinama ima i problema sa štitnom. Radi se o hormonskoj terapiji zbog koje svakog jutra pije tablete. A probleme je otkrila 2006. godine.

– Budila sam se umorna, stalno sam osjećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod ljekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela piti lijekove, nekad je teško tako živjeti, nekad lakše.

Ti problemi uvelike utiču na njeno raspoloženje, a u kombinaciji sa stresom, sve se oteža.

– Najgore mi je kad se dogodi dan kad imam snimanje, a ja sam potpuno natečena. Ne prepoznajem svoje ruke. Dobro, to je najmanje bitno jer ruke uvijek možeš sakriti, ali moji kapci, oči, usta… Potpuno znam biti neprepoznatljiva – iskrena je Rozga za “Gloriu”.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:48 | Poruka broj: # 244

Poruka: 735
Status:

DARA BUBAMARA I NJEN 24 GODINE MLAĐI DEČKO RASKINULI?

Pjevačica Dara Bubamara već neko vrijeme je u vezi sa 24 godine mlađim Tonijem, a sada je počelo da se šuška da su raskinuli.

Njihova veza je podigla veliku prašinu, nedjeljama se pisalo o njihovoj ljubavi i putovanjima na luksuzne destinacije.

Naime, Dara i Toni su se sada otpratili sa Instagrama, a ovo nije prvi put kako se spekuliše o njihovom raskidu.

Nedavno su Dara i Toni obrisali sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama i time uklonili svaki trag da je među njima ikada išta bilo, a nakon toga se Dara oglasila i objavila zajedničku fotografiju i tako stavila tačku na priče o rastanku.

Ostaje nam da vidimo da li će se i sada Dara oglasiti i reći zašto su se odlučili na ovaj korak – da se ne prate više na društvenoj mreži Instagram.

Podsjetimo, Dara i Toni su period pandemije proveli na nekoliko egozitičnih mjesta gdje su daleko od znatiželjnih pogleda mogli da se prepuste strastima.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:48 | Poruka broj: # 245

Poruka: 735
Status:

Pjevači tuže Sašu Popovića

Uz “brdo” novca koji je zaradio, Saša Popović bi još jedan mali „brijeg“ od mreže Youtube. Naime, sve kvalitetne pjesme koje su ispjevane u “Zvezdama Granda”, postavljene su na Youtube, a sada se oglašavaju pjevači koji žele svoj “komad” od Sašine dobiti jer im, kako kažu, to po zakonu pripada.

On reklamira njihove pjesme, to je činjenica ali “natovario” se veliki broj rokera Saši na vrat. Traže ono što im pripada unatoč SOKOJ-u i svim tim autorskim honorarima, tvrde da su Sašini potezi bespravni, da je to krađa autorskih prava.

Kako će se Saša izboriti sa novim problemima vidjećemo, no mnogi koji s njim sarađuju ga brane ali ipak je većina onih koji ga napadaju.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:48 | Poruka broj: # 246

Poruka: 735
Status:

Sergej Ćetković nakon smrti roditelja: Praznina je velika, ali život mora teći dalje

Poznatom crnogorskom pjevaču Sergeju Ćetkoviću sredinom marta u samo nekoliko dana preminuli su majka i otac od posljedica koronavirusa.

Pjevač se sada prvi put oglasio nakon njihove smrti.

“Prošlo je 40 dana od iznenadnog odlaska mojih roditelja. Praznina je velika, bol i gubitak prevelik i pretežak, ali život mora teći dalje. Hvala svima na riječima utjehe, saosjećanju i molitvama kojima ste bili uz nas. Beskrajno zahvalan”, napisao je Sergej na Facebooku.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:49 | Poruka broj: # 247

Poruka: 735
Status:

Sloba Vasić snimio spot za novu pjesmu “Šta sam dužan”

Popularni folk pjevač Sloba Vasić e na jednom splavu u Beogradu snimio kadrove za svoj novi spot. Riječ je o ekranizaciji pjesme “Šta sam dužan”.

– Pjesma je brža, mislim da će zaista biti pun pogodak – rekao je Sloba za naš portal.

Dobio si kćerkicu u vrijeme epidemije virusa korona. Zbog korone ne nastupaš već više od godinu dana. Je li za tebe sreća u nesreći to što nemaš nastupe, ali sada možeš maksinalno vrijeme da posvetiš svojoj nasljednici, umjesto da putuješ na nastupe?

– Naravno, u svemu lošem ima i dobrog. Ovdje je kao što reče, korona to loše, a moje dijete, moje sunce i moje dobro, najbolje. Živim za nju, od dana kad sam je ugledao i ne mogu opisati koliko sam sretan.

Imaš li strah zbog uspjeha pjesme? Mnogi pjevači su oprezni i izbjegavaju da izbacuju nove pjesme u vrijeme korone jer strahuju prvo da li će publika primjetiti tu novu pjesmu, a drugo je pitanje kako naplatiti tu pjesmu ako nemaš nastupe.

– Nemam strah, sada ću ih izbacivati sve više! Imam snimljene i spremne pjesme, tako da Bože zdravlja, snimam spot – izdajem. I tako stalno… Moram biti prisutan u svakom smislu, a pjesma je najvažnija, bar kada je moj posao u pitanju.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:49 | Poruka broj: # 248

Poruka: 735
Status:

Mina Kostić zaprijetila tužbom Aleksandri Bursać?!

Mina Kostić navodno je zaprijetila Aleksandri Bursać tužbom ako joj ne plati zato što je obradila njen hit “Slavija”, koju je prije 21 godinu snimila sa Džejom Ramadanovskim.

– Čim je čula da je Aleksandra prepjevala njenu pjesmu, Mina ju je odmah pozvala i zahtijevala da joj plati ili će završiti na sudu – priča izvor i dodaje:

– Aleksandra nije htjela da se raspravlja sa kolegicom i odmah je kontaktirala advokata. On joj je objasnio da Mina nema osnova za tužbu, jer je Bursaćeva od autora pjesme dobila odobrenje da obradi taj hit. Izvođač originalne pjesme, odnosno Mina, nema nikakva prava da joj potražuje novac.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:50 | Poruka broj: # 249

Poruka: 735
Status:

Đani o poslovnom partneru uhapšenom zbog droge

Pjevač Radiša Trajković Đani iznenađen je saznanjem da je njegov poslovni partner P. B. (43), sa kojim drži restoran “Semendria” u Beču, uhapšen sa pet kilograma droge i oružjem.

Trajković tvrdi da on ne zna čime se ugostitelj iz Beča bavi pored djelatnsti koju zajedno rade.
– Mi jesmo držali restoran sa porodicom Barnić i dalje držimo. Nama je jako žao što se sve to desilo. Nisam u Srbiji i zatekla me je ta vijest. On jeste naš veliki drug i prijatelj, kao i njegova porodica – rekao je pjevač za Kurir.

– Ja se ne pravim lud, ništa nisam pogrešno uradio u životu da bih imao čega da se stidim ili da se pravdam, ali se svojih prijatelja ne stidim niti ulazim u to ko se čime bavi. Prema nama je ta porodica savršena. Mi njih obožavamo, divni su ljudi, ne postoji čovjek iz Srbije koga nisu dočekali, pomogli ispoštovali – kaže Đani.

Pjevačeva supruga Slađana Trakjović dijeli mišljenje sa mužem ističući da su ljudi sa kojima drže restoran divni i porodični.

– Ja sam sa njegovom Katarinom držala mali restorančić, ja ne ulazim u DNK-a ko se čime bavi. Moj suprug je pjevač i ima pravo da se bavi čime želi. Ne ulazimo u crijeva ko se čime bavi. Imamo pravo da držimo šta želimo. Zaista nam je žao što im se to desilo. I mi smo ostali zatečeni, ali sve što mogu da kažem da su oni divni, porodični ljudi, veoma cijenjeni i poštovani – zaključila je Đanijeva žena.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:51 | Poruka broj: # 250

Poruka: 735
Status:

Poslije odgođenog puta za Australiju, Tanja Savić se ne javlja nikome

Pjevačica Tanja Savić je sve pripremila za sinove, čak im je kupila i kućnog ljubimca, patuljastog zeca, ali i dalje nije krenula put Australije kako bi ih dovela u Srbiju.

A to ju je izgleda mnogo potreslo pa se povukla iz javnosti i, i kako kažu njeni prijatelji, nikome se ne javlja zbog čega su mnogi zabrinuti:

– Danima pokušavam da je dobijem zbog nekog dogovora oko posla, ali ona se ne javlja, ni meni, a i neki naši prijatelji su mi rekli da je slična situacija i sa njima. Pisali smo joj i na društvenim mrežama, ali ona poruke samo pogleda, ali na njih ne odgovara. Ne znamo šta joj je, da li je ljuta ili u čemu je problem. Brinemo se za nju – rekao je jedan Tanjin kolega, koji je insistirao na anonimnosti, a kom se do sada uvijek javljala i odgovarala na poruke i pozive.

Zbog čega se Savićeva povukla u sebe, niko ne zna. Pjevačica je zatvorena u stanu u Smederevu odakle povremeno objavi poneki snimak.

Podsjećanja radi, Tanja već godinu dana vodi bitku sa suprugom Dušanom Jovančevićem koji je odveo sinove u Australiju, a pjevačica je sada dobila potvrdu od tamošnjeg suda da može da dođe po djecu kako bi ih odvela u Srbiju. Međutim, Dušan je sada uložio žalbu, a Savićeva će morati da sačeka i zbog situacije sa pandemijom korona virusa.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:51 | Poruka broj: # 251

Poruka: 735
Status:

Lepa Lukić otkrila kada se povlači sa scene

Tokom više od pola vijeka duge karijere Lepa Lukić dobila je titulu kraljice narodne muzike i tu krunu ponosno nosi sve vrijeme, a o povlačenju i o kraju života uopšte ne razmišlja. Ovo je otkrila u emisiji „Pečat u vremenu“ tokom razgovora sa autorom i voditeljem Goranom Jovanovićem.

Lepa se podsjetila i svojih početaka, ispovijedila se kako je podnijela smrt majke, otkrila kako je na snimanju dobila upalu prepona i ispričala još mnoge zanimljive, smiješne i tužne detalje koji su obilježili njen život i karijeru.

Sve ovo gledaoci će moći da vide u specijalnoj emisiji koja će biti ekskluzivno na „Toxic folk“ televiziji 29.4. na Veliki četvrtak od 20 sati kao i 2.5. na Uskrs od 11 sati.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:52 | Poruka broj: # 252

Poruka: 735
Status:

Haris Džinović je osvajao djevojke muzikom

Haris Džinović se prisjetio srednjoškolkih dana. aime, Haris Džinović je, kako sam priznaje, od malena bio naklonjeniji narodnom melosu, ali ga je srednja škola, zbog želje da se dopadne nježnijem spolu, odvukla na drugu stranu.

– Prvo sam bio narodnjak. Tada se muzika dijelila na narodnu i zabavnu. Gimnazija je već učinila svoje da je harmonika u to doba postala primitivan instrument, tako su nam govorili, pa sam se onda prešaltao na klavir i gitaru, malo priučeno, pa je to izgledalo bolje jer djevojčice u gimanziji ne vole harmoniku – ispričao je Haris.

Na pitanje novinarke da li je bio veliki zavodnik i u tim danima, Džinović je uz osmijeh dodao:

– Šta ja znam da li sam bio veliki zavodnik… Da sam probao – jesam!- rekao je.
lunapikilexDatum: Subota, 01.05.2021, 03:40 | Poruka broj: # 253

Poruka: 735
Status:

Oglasio se Darko Lazić nakon priče da je poslije svađe sa Marinom pucao iz pištolja

U medijima su se pojavili navodi kako je pjevač Darko Lazić tokom rasprave sa Marinom Gagić u naletu bijesa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor, a sada se i on oglasio ovim povodom.

Naime, Lazićev privatni život već godinama intrigira javnost, a sada su isplivale nove informacije.

Navodno, on je tokom svađe sa vjerenicom, počeo da urla i da baca stvari po kući, a potom je otišao do sobe, do mjesta gdje drži oružje i izvadio pištolj, te je kako je anonimni izvor naveo i zapucao.

Ekipa portala Telegraf.rs pozvala je Darka Lazića kako bismo provjerili ove navode, a on je demantovao ove natpise.

– Bože sačuvaj više, majko rođena… Naravno da nije tačno, to su takve gluposti… Debeli demant, ovo je pretjerano – rekao nam je Lazić.

Podsjetimo, u medijima se ovih dana pisalo kako su Darko i njegova vjerenica Marina u svađi, te i da ga je ona ostavila.

– Pusti te priče, cijeli život nešto ke**ju o meni! Te jesmo, te nismo, samo čekam da bude da sam ja trudan, Bože sačuvaj – počeo je Darko.

– Sve je okej, malo smo se posvađali, kao i u svakoj zajednici što postoje svađe, ništa strašno… Naopako, ne znam šta da kažem. Zajedno smo, porječkali smo se malo, svađa kao svađa, sve će biti okej – objasnio je Lazić za Telegraf Jetset.
lunapikilexDatum: Subota, 01.05.2021, 03:41 | Poruka broj: # 254

Poruka: 735
Status:

Odgovorila Elmi Sinanović na prozivke: Evo da li je Milica Pavlović “ukrala” pjesmu Tango

Nakon što je pjevačica Elma Sinanović u više intervjua prozvala kolegicu Milicu Pavlović i Sašu Popovića, jer su joj navodno “uzeli pjesmu “Tango””, koja je, kako tvrdi, bila namijenjena njoj, nekadašnja učesnica “Zvezda Granda” je konačno riješila da ispriča svoju stranu priče.

– Ko me prati na Instagramu može da vidi da ja slušam Elminu muziku kad god se spremam za nastupe, a i ovako, mimo toga. U doba kada su se završile “Zvezde Granda”, meni su se javljali mnogi autori, ali meni se ništa od toga nije dopadalo – počela je Milica.

– Bila je u opticaju jedna pjesma Damira Handanovića za koju sam mislila da je interesantna, a to i dan danas mislim. Otišla sam kod Saše Popovića i on mi je rekao: “Skoro svi su već snimili pjesme, šta je sa tobom?”, i ja mu kažem: “Imam ovu jednu sa Handanovićem, ali imaju neke dvije pjesme koje je radio Kosti, a koje su veoma popularne na jugu Srbije”, a jedna od njih je bila “Tango” u originalnoj bugarsko-rumunskoj verziji – nastavila je Milica.

– Popović mi je na to rekao da i on za mene ima jednu top pjesmu, a kad mi ju je pustio rekla sam mu da je to ta pjesma – “Tango”. On se poslije toga našao sa Kostijem i kupio pjesmu i uredno je platio. To je jedina pjesma koju sam dobila od “Granda”, a sve druge sam sama finansirala, kao i spotove i nastupe – dodala je Milica za IDJHOT.

– Sašu ništa nisam pitala o tome da li je ta pjesma bila namijenjena Elmi, jer za to nisam ni znala tada. Za tu priču sam saznala tek nedavno iz medija. To je prije pitanje za Sašu i Elmu, jer ja ne mogu da znam šta se dešava iza zatvorenih vrata – zaključila je Pavlovićka.
lunapikilexDatum: Subota, 01.05.2021, 03:41 | Poruka broj: # 255

Poruka: 735
Status:

Saša Popović morao da prekine snimanje “Zvezda Granda”: Evo i zašto!

Sukobi među članovima žirija u “Zvezdama Granda” su često glavna tema medija, a čelnik “Grand produkcije”, Saša Popović, riješio je da otkrije u kakvim je odnosima čuvena šestorka i šta se krije iza svađa koje svake subote gledamo, ali i priznao da je snimanje jedne emisije morao da prekine zbog njih.

– Punih šest godina je žiri u ovom sastavu, ako izuzmemo Đorđa Davida koji je došao prije tri godine umjesto Lukasa, i svi se oni dobro poznaju. Mislim da televizijski gledaoci misle “Bože, kako su se ljudi posvađali ovdje, šta će biti u slijedećeoj emisiji?” Ali nije tako, na kraju se svi izmire – kaže Popović i otkriva da ponekad varnice među žirijem umiju i da potraju. Tako je nedavno morao da prekine snimanje jer je na setu postalo napeto.

– Bila je svađalačka atmosfera da sam morao da napravim pauzu. I poslije toga kao da se ništa nije desilo, nastavili smo normalno dalje – kaže Popović i dodaje:

– To vam je kao fudbalska utakmica. Dva tima na terenu, jedan udari drugog, ovaj mu vrati i završi se utakmica, oni se zagrle kao da se ništa nije desilo. Tako i ovaj žiri ne može niko i ništa da posvađa i uvijek će funkcionisati kao i do sada.

Uspjeh “Zvezda Granda” Popović prepisuje žiriju.

– Mnogo pjevača je ranije željelo da bude u žiriju “Zvezda Granda”, ali kad su vidjeli da je žiri dobar, lud i nepredvidiv, tako da su odustali. Teško da neko može da nadmaši ovaj sastav. Ovi su postali glumici, 50 posto su pjevači, 50 glumci. Ovo je kao neka serija za koju se ne piše scenario, sve ide spontano. Jednostavno totalno su nepredvidivi, ni ja čak nekad ne mogu da predvidim šta će da urade, možda su zbog toga “Zvezde Granda” nagledaniji šou program na ovim prostorima – izjavio je Saša za Grand News.
lunapikilexDatum: Subota, 01.05.2021, 03:42 | Poruka broj: # 256

Poruka: 735
Status:

MARINKO ROKVIĆ JE ODBIO DA SNIMI OVE PJESME, A POSTALE SU VELIKI HITOVI!

Tokom svoje karijere duge preko 50 godina ističe da je radio mnogo i da je poput krojača uvijek umio da nađe “pravu mjeru” i tačno procijeni ko bi tu pjesmu najbolje iznio, ali priznaje da pjevači često nemaju taj osjećaj te da često ne prihvate hitove koji su im namijenjeni.

– Marinko Rokvić je mnogo grešaka napravio. Nudio sam mu “Luckasta si ti” a njega je to asociralo na ludost, pa je na kraju uzeo Miroslav Ilić kome sam nudio “Potražiću oči nešto zelenije” a on je rekao kako to nije za njega – ispričao je kompozitor i dodao kako ako je nekome suđeno da ima dobru pjesmu, ona će ga kad-tad pronaći.

Nije tajna ni da je poslije pjesama “Nežno, nežnije”, “Izvini dušo izvini” Nada Topčagić odbila numeru “Evo ti srce na dlanu” koju izvodi Bilja Jevtić.

– Ja sam joj rekao uzmi pjesmu hit je, ali ona je bila uporna da neće. Nada nije mi malo naivna, ona je opasan pjevač – rekao je Dragan u Grandovoj emisji.
lunapikilexDatum: Subota, 01.05.2021, 03:43 | Poruka broj: # 257

Poruka: 735
Status:

Dušan Jovančević iznio nove optužbe na račun Tanje Savić?

Pjevačica Tanja Savić juče se našla u svim domaćim medijima zbog navoda da je bivši suprug Dušan Jovančević, navodno ucjenjuje eksplicitnim snimcima.

Pjevačica je navodno kontaktirala advokate i policiju, a sada se Jovančević oglasio iz Australije, gdje je prije godinu dana otputovao sa sinovima.

– Nemam šta da pričam, sve je u redu, djeca su tu, a Tanja je u Srbiji i ne želi da dolazi po djecu – napisao je navodno Dušan u poruci.

Savićka je prije godinu dana otkrila da je Jovančević prošlog uzeo djecu i bez njene saglasnosti ih odveo u Australiju, a nedavno i da je dobila starateljstvo nad sinovima.

Tanja se nije oglašavala povodom Jovančevićeve navodne izjave.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:47 | Poruka broj: # 258

Poruka: 735
Status:

Saša Matić za pet minuta pjevanja dobio najveći bakšiš u životu, a evo i od koga

U Vaskršnjem izdanju popularne emisije “Premijera – Vikend specijal”, voditeljima Tijani Prici, Bojani Lazić i Nemanji Vujičiću u studio stigle su tri velike muzičke zvijezde, i to Aleksandra Prijović, Aco Pejović i Saša Matić, koji će uživo u studiju otpjevati najveće svoje, ali i antologijske hitove narodne muzike uz pratnju Aleksandra Sofronijevića, jednog od najistaknutijih harmonikaša današnjice.

Pjevač Saša Matić otkrio je u emisiji koji je najveći bakšiš koji je dobio za neki svoj nastup.

To sam skoro otkrio, najveći bakšiš za 5 minuta pjevanja, došao sam gost u jedan klub u Beogradu, bio je tu Zoran Šijan, tražio je od mene da otpjevam “Dva galeba bela”, i ja sam otpjevao tu pjesmu i vratio sam mikrofon Vladi Stojanoviću koji tada svirao i pjevao tamo, i dobio sam 2.000 maraka – priča Saša.

Ja onda kažem Vladi, “Da ti dam samo ovo”, a on meni “Pa je l’ ti znaš koliko je to para”, ja kažem “znam, 2.000 maraka”, “I ti to meni vraćaš sad” kaže on meni… “Sale, mene da su pitali da pjevam tu pjesmu, ja ne bih znao, ostavi te pare i kad završim idemo u restoran da jedemo” i tako smo sve riješili – završava priču pjevač kroz smijeh.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:48 | Poruka broj: # 259

Poruka: 735
Status:

ACO PEJOVIĆ OTKRIO ČEGA SE U ŽIVOTU NAJVIŠE PLAŠI

Pjevač Aco Pejović gostovao je u emisiji “Premijera – Vikend specijal” i tu pričao o mnogim stvarima.

Između ostalog, rekao je i čega se to najviše plaši.

-Starosti se ne plašim, ali se samoće uvijek plašim. Samo uvijek govorim da ne ostanem sam, to mi je najstrašnije – rekao je Pejović u emisiji.

On je istakao i kome u životu duguje sve što je postigao.

-Najviše mojim roditeljima, pa supruzi, porodici, kumovima, prijateljima, svima vama – priznao je pjevač.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:49 | Poruka broj: # 260

Poruka: 735
Status:

Evo da li su Cvija i Edita zajedno!

Pjevačica Edita Aradinović i reper Cvija u posljednje vrijeme su u centru pažnje, a mnogi su počeli da spekulišu da su njih dvoje zajedno.

Međutim, pjevačica je sada riješila da stane na put glasinama. Naime, ona je odgovarala na pitanja svojih fanova na Instagramu, a jedan od njih ju je upitao da li su Cvija i ona zajedno.

Ne, naravno. Cvija je moj dobar prijatelj i vrhunski saradnik – napisala je Edita i stavila srce pored poruke.
Forum »    MUZIKA » Sve o muzici.. » ESTRADNE NOVOSTI (Novosti sa ex-yu estrade)
Search:
Top 30 Forumasa