Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    članovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
Forum »    NARODNA MEDICINA » Prirodni narodni lijekovi » Prirodno sredstvo protiv oticanja nogu
Prirodno sredstvo protiv oticanja nogu
bindDatum: Utorak, 27.10.2020, 00:55 | Poruka broj: # 1

Poruka: 1506
Status:


Oticanje nogu može nastati iz različitih razloga: vrućina, problemi sa krvnim sudovima, poremećaj rada bubrega, trudnoća, srčana insufijencija, hormonski poremećaji… Otokom nazivaju povećanje obima tečnosti u međućelijskom prostoru. Ovaj problem ne treba uzimati olako, a najbolje je odmah se konsultovati sa lekarem da se utvrdi šta je konkretno dovelo do oticanja donjih ekstremiteta. Narodna medicina raspolaže širokim arsenalom različitih sredstava protiv otoka, ali, najverovatnije, najefikasnije od njih je – odvar peršuna koji efikasno izbacuje suvišnu tečnost iz organizma. Prirodni diuretik kod otoka nogu: Da biste pripremili odvar od peršuna za uklanjanje otoka, biće potrebna i sveža zelen i sam koren, odnosno cela biljka. Dobro operite i sameljite ceo peršun na mašini za mlevenje mesa, ili isitnite na drugi, za vas pogodan način. Stavite smesu u termos, prelijte sa 500 ml ključale vode. Ostavite da odstoji preko noći. Ujutro procedite. To je količina odvara koju ćete, pijući po trećinu, popiti u toku dana.

Odvar se pije 2 dana uzastopno (za sutra pripremite novi odvar). Nakon toga napravite pauzu 3 dana i ponovo pripremajte i pijte odvar 2 dana.

Već nakon prva 2 dana, primetićete značajno smanjenje otoka u nogama i moći ćete, sa lakoćom, obuti svoje omiljene cipele!
klfinansijeDatum: Subota, 09.07.2022, 20:32 | Poruka broj: # 2

Poruka: 497
Status:

Super, hvala za info.
Forum »    NARODNA MEDICINA » Prirodni narodni lijekovi » Prirodno sredstvo protiv oticanja nogu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Top 30 Forumasa